De har gått skilda vägar • Familjen Blomqvist

Något har hänt i familjen. De har skilt sig. De var förlovade, men något hände. De kom inte bra överens och det hände en massa saker. Julia har med sin son Alexander flyttat till en egen lägenhet och hon fick med sig båda hunderna. Det är jul också, så hon står och lagar mat till både hundar och människor. De bor kanske inte jättefint, men det kommer bli bättre. Julia jobbar på det.
 

Kommentarer:

1 Anna:

Hej
Vilken rolig blogg :D
Kul att du berättar vad som hänt senaste o lite så, kul med bilder. En fråga: När du har lagt upp här osv: hur länge är den ungefärliga speltiden när du väl slutat o liksom bloggar? :D Kul! Tänkte spela ett annat spel men nu blev jag Sims-sugen. Haha kanske skulle ha en spelblogg xD Kram

Svar: Hej! :)Ja, jag gillar det, mest för att minnas mina familjer i Sims och dokumentera det. Jag kan spela flera timmar om dagen, om jag har tid. Det är ganska olika hur länge jag spelar. Kan vara 2 timmar upp till 4-5 om jag är ledig och har tid. Jag spelar med olika familjer, tar bilder. Sedan skriver jag massa inlägg. Sen publicerar jag dem lite då och då när jag känner för det. Just nu är det ganska ofta eftersom jag spelar på en bättre dator som inte laggar eller laddar allt för länge. Det är roligare att spela då.

Vad roligt att du också spelar Sims. Jag skulle gärna läsa Simsbloggar. Vore roligt att få läsa om andras familjer.

Kram.
Sims Fabulous Life

Kommentera här: